Delfinariul și Planetariul sunt în continuare închise, Acvariul și Microrezervația au rămas deschis, cu anumite restricții

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a anunțat că din cadrul instituțiilor aflate în subordine Acvariul și Microrezervația sunt deschide în această perioadă, vizitatorii urmând să respecte unele restricții, în timp ce Delfinariul și Planetariul rămân închise.

“Suntem muzeu, ordinul comun al Ministerului Culturii și Sănătății 3245/185/2020 ne permite funcționarea cu anumite restricții. Totuși, în spațiile unde se desfășoară reprezentații, respectiv Delfinariu și Planetariu, în concordanță cu politica națională de limitare a difuzării infecției, respectăm legislația în vigoare și menținem suspendat programul cu vizitatorii.

Acvariul și Microrezervația rămân deschise, cu respectarea măsurilor de distanțare, dezinfecție, ventilație și purtarea obligatorie a măștii de protecție”, a anunțat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*