Carantina menține închise secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Microrezervația Constanța. FOTO Cătălin Schipor
Microrezervația Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța rămâne închis în acest an deoarece carantina în municipiul Constanța a fost prelungită pentru încă două săptămâni.

Delfinariul, Planetariul, Microrezervația, Echitația, Acvariul nu au putut fi vizitate în ultima lună, de la instituirea carantinei în municipiul Constanța. Din data de 18 decembrie, de la ora 20, carantina se va prelungi cu încă 14 zile așa că secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii nu vor mai putea primi vizitatori în acest an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*