Trecerea la ora de iarnă în transportul feroviar de călători

Trecerea la ora de iarnă în transportul feroviar de călători. FOTO CFR Călători

CFR Călători informează că începând din 31 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 04.00 AM devenind ora 03.00 AM. Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

Potrivit CFR Călători, în noaptea de 30/31 octombrie, când ora 04.00 AM devine ora 03.00 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 04.00 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 04.00 AM, ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeași zi de 31 octombrie, între stațiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*