Transylvania Tourism Fair se desfășoară la Brașov între 9 și 11 martie

Brașovul este gazda Transylvania Tourism Fair

Transylvania Tourism Fair a luat naştere din anul 2007 şi este cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizata în colaborare cu Patronatul ANAT.

La eveniment participa autorităţi şi asociaţii profesionale din turism, agenţii de turism şi touroperatori, staţiuni turistice, complexe balneare, hoteluri şi companii hoteliere, pensiuni, cabane, campinguri, edituri şi publicaţii din turism. Remarcat prin calitatea organizării, Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului „Incoming Romania Travel Gala” pentru inovație în turism.

Juriul format din jurnaliști și specialiști din acest domeniu, au optat pentru TTF având în vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri în timpul evenimentului, invitarea unor firme și specialiști din străinătate, susținerea de conferințe și seminarii în paralel cu târgul, continuitatea și nu în ultimul rând locația de excepție unde se desfășoară acest eveniment, respectiv Brașov Business Park.

La acest târg, vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacante oferite de către expozanți și vor putea beneficia de discount-uri semnificative care pot fi chiar de pana la 40% ! Vacanțe în țară și în străinătate : litoral, destinații exotice, circuite, city-break-uri, turism balnear, bilete de avion…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*