Primăria Constanța are o Strategie de Dezvoltare și Promovare Turistică. O discută separat cu specialiștii și în altă zi cu localnicii

Imagine cu plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Constanța are un draft al “Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiu”. Documentul de aproape 400 pagini a fost făcut public și urmează să intre în dezbatere.

Administrația locală a programat primele două întâlniri în care vor fi abordate aceste subiecte. Prima are loc pe 6 martie 2018, începând cu ora 14.00, în Sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța. La ea participă însă doar specialiștii în turism și mass-media.

Cea de a doua întâlnire este una la care poate participa oricine. Dezbaterea va avea loc pe 7 martie, începând cu ora 16.00 în aceeași locație.

Până atunci, oricine poate să citească acest al doilea draft al Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului. În document se face referire la modul defectuos în care Constanța înțelege să-și primească turiștii, dar și la felul în care în Mamaia s-a construit haotic, iar fâșia de pământ și nisip dintre mare și Lacul Siutghiol este din ce în ce mai nepotrivită unor servicii turistice de calitate din cauza lipsei facilităților și infrastructurii deficitare.

Documentul poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*