GoNEXT TV: Nikitas Martigakis, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Insula Ammouliani, despre cum a crescut numărul turiștilor români în ultimii ani

Nikitas Martigakis. FOTO Adrian Boioglu

Nikitas Martigakis, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Insula grecească Ammouliani, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Nikitas Martigakis a povestit cum a crescut numărul turiștilor români în Ammouliani în ultimii ani, dar și cum a fost afectată această zonă de războiul din Ucraina, de criza economică și de cea energetică.

Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Ammouliani a explicat cum se promovează insula și cum proprietarii de hoteluri, restaurante, magazine lucrează împreună pentru a avea o viziune comună în atragerea turiștilor.

La final, Nikitas Martigakis a transmis un mesaj pentru românii care vor să vină în vacanță în Ammouliani.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*