FOTO Moment aniversar la Delfinariu: NiNi și ChenChen au împlinit 10 ani de la prima demonstrație în fața publicului din Constanța

NiNi și ChenChen au împlinit 10 ani de la prima demonstrație în fața publicului din Constanța. FOTO Delfinariul Constanța
NiNi și ChenChen au împlinit 10 ani de la prima demonstrație în fața publicului din Constanța. FOTO Delfinariul Constanța

Moment aniversar la Delfinariul din Constanța, delfinii NiNi și ChenChen împlinind 10 ani de la prima demonstrație făcută în fața publicului constănțean.

Pe 29 mai s-au împlinit 10 ani de când ChenChen și NiNi au ajuns de la Aquarium Beijing la Delfinariu Constanța, iar luni, 1 iunie, se împlinesc 10 ani de la prima lor demonstrație în fața publicului.

Ei au fost sărbătoriți într-un cadru restrâns de către dresorii Delfinariului, care i-au alintat cu un tort cu ciocolată făcut special pentru această ocazie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*