La Sarmisegetuza Regia este intrarea liberă până se reabilitează drumul pentru autoturisme

Sarmisegetuza Regia. FOTO CJ Hunedoara

Intrarea în situl arheologic Sarmizegetusa Regia, va fi gratuită pe întreaga perioadă în care accesul pe ultimii 4 km spre sit, este restricționat pentru autoturisme. 

Vă reamintim că o porțiune de drum aflată între Remiza – Valea Alba și intrarea în situl arheologic Sarmizegetusa Regia, a fost grav afectată, iar circulația a fost restricționată pe ultimii 4 km de drum, pentru a nu pune in pericol integritatea turiștilor.

„Ne dorim ca efortul, celor care doresc să viziteze Sarmizegetusa Regia, de a parcurge 4 km pe jos să fie răsplătit, astfel încât, până la ridicarea restricției“, a anunțat administrația Sarmisegetuza Regia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*