Târgul de turism “VACANŢA” Constanţa 2018, ediţia a XI-a are loc în perioada 22-25 martie

Pavilionul Expozițional Constanța

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța, 22 – 25 martie 2018 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru Dvs., în calitate de expozanţi, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2018, în cadrul unui eveniment binemeritat şi aşteptat!

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2018 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional, vor mai avea loc : Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2018 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă și, nu în ultimul rând, panotaje outdoor.

Tarife:

Tarife participanți membri CCINA Constanta și ANAT cu cotizația achitată la zi:
Tarif de înscriere / stand: 500 lei/firma + TVA
Chirie spaţiu amenajat (stand minim 6 mp): 160 lei / mp + TVA
Tarife alte categorii de participanți:
Tarif de înscriere /stand: 600 lei/firma + TVA
Chirie spațiu amenajat (stand minim 6 mp): 190 lei/mp +TVA

Reduceri:
First Booking
se acordă reducere de 15% din tariful de înscriere şi cel de închiriere / mp, în condiţiile în care înscrierea şi plata se efectuează până la data de 19.01.2018.
Early Booking
se acordă reducere de 10% din tariful de inchiriere / mp în condiţiile în care înscrierea şi plata se vor face în perioada 20.01.2018 – 16.02.2018.
Suplimentar 5% reducere pentru toţi expozanţii care au participat la ultimele două ediţii a Târgului de Turism „VACANŢA” Constanţa.

Tarifele sunt valabile pentru întreaga perioadă a expoziţiei şi includ: paza, curăţenia generală în spaţiile comune.

stand standard construit (minim 6 m2) inclusiv chiria spaţiului: pereti pe contur (h 0,66 m x 0,97 m dintre care 1 panou de h 1,8 m x1m ) cu excepţia laturilor libere, inscripţionarea numelui firmei,1 priză monofazică, 1 masa şi 2 scaune,1 coş gunoi, Internet wireless gratuit;
înscrierea gratuită în catalogul expoziţiei a detaliilor transmise de participant;
posibilitatea de participare în cadrul programului artistic al târgului.

Organizatori:
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa)
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).
Înregistrare şi contact
Persoană de contact: Mihaela Lăzăreanu,
Tel. 0241-619854/int. 244 sau 0727 706 255
Fax: 0341-411511
E-mail: mihaela.lazareanu@ccina.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*