Timișoara va fi legată aerian de Cluj și Iași cu câte 3 și respectiv 4 curse pe săptămână, zborurile urmând a fi operate de către Tarom

Timișoara va fi legată aerian de Cluj și Iași

Două destinații vor fi introduse de la Timișoara de către compania aeriană Tarom. Aeronavele companiei aeriene naționale care vor zbura spre Iași și Cluj vor fi o alternativă aeriană la rețeaua națională de transport rutieră și feroviară între cele trei regiuni istorice: Banatul, Transilvania și Moldova.

”Imediat după anunțul companiei Blue Air de a retrage aceste destinații din motive comerciale, administrația Aeroportului Timișoara a demarat discuții cu companii aeriene printre care și conducerea companiei Tarom pentru preluarea acestor rute de la Timișoara spre și dinspre Iași și Cluj și eficientizarea acestora prin folosirea unor aeronave cu capacitate adaptată la cererea pieței. Un rol determinant în deschiderea acestei rute cu operatorul aerian Tarom îl are concetățeanul nostru, Werner Wolf, în calitate de director general Tarom, cu care în ultima perioadă am analizat diferite oportunități de zbor. Acum, după încheierea acordului comercial de operare pe aceste rute, putem anunța public orarul de zbor, valabil din 25 martie”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Cursele Tarom vor începe să opereze de la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de 3 curse pe săptămână (spre/dinspre Cluj) și 4 curse pe săptămână (spre/dinspre Iași).

Orarul zborurilor va fi următorul:

ZBOR Zile operare Ore plecare Ore sosire
 CLUJ – TIMIȘOARA Luni 09:35 10:50
TIMIȘOARA – CLUJ Luni 11:15 12:25
CLUJ – TIMIȘOARA Miercuri, Vineri 14:20 15:35
TIMIȘOARA – CLUJ Miercuri, Vineri 16:00 17:10
IAȘI – TIMIȘOARA Luni, Miercuri, Joi 05:30 07:20
TIMIȘOARA – IAȘI Luni, Miercuri,Joi 07:45 09:25
IAȘI – TIMIȘOARA Duminica 10:30 12:20
TIMIȘOARA – IAȘI Duminica 12:45 14:25

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*