Concurs de Slide & Freeze la Arena Platoș din Păltiniș

La Arena Platoș din Păltiniș se încheie sezonul de iarnă, cu cele mai amuzante probe de concurs la Slide & Freeze

La Arena Platoș din Păltiniș se încheie sezonul de iarnă, cu cele mai amuzante probe de concurs la Slide & Freeze: jump&freeze, slide & freeze, ambarcațiuni.

Este competiția temerarilor, a celor care nu se tem de frig sau de pojghița de gheață de pe lac, a celor care pot să își imagineze o construcție care poate să străbată în acvaplanare cei 10 metri lungime, ai lacului, a celor care au curajul să treacă în viteză, pe schiuri sau pe placa de snowboard suprafața apei.
Categoriile de concurs sunt: Jump & Freeze, Slide & Freeze aquaplanare pe apă și Ambarcațiuni, individual sau pe echipe.

Categoria Jump & Freeze constă în două sărituri, în urma cărora se premiază cea mai bună figură executată în aer cu aterizare în apă cu snowboardul și cu schiurile.

Slide & Freeze aquaplanare pe apă este un format eliminatoriu, prin reducerea distanței între start și bazin. Se premiază cea mai lungă alunecare pe schiuri și snowboard la categoria femei și bărbați.

La categoria Ambarcațiuni individual sau pe echipe se acordă puncte pentru creativitate, impresie artistică, alunecare pe zăpadă și aquaplanare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*