Se lansează strategia de dezvoltare în turism în județul Timiș pentru următorii zece ani

Harta cu principalele atracții turistice din județul Timiș

Aproximativ 25.000 de euro din fondurile Consiliului Județean Timiș costă strategia turistică a județului, fiind inițiată de reprezentanții Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului în Timiș (APDT).

În acest scop, timișenii sunt invitați să participe la ședința de consultare publică din cadrul procesului de elaborare a Strategiei sectoriale de dezvoltare turistică a județului Timiș 2018-2028. Ședința va avea loc în data de 30 martie, începând cu ora 10,00, în Sala Revoluției din cadrul Consiliului Județean Timiș.

Subiectele abordate în cadrul consultării publice sunt :

1. Prezentarea analizei situației existente la nivelul județului
2. Prezentarea punctelor tari și a oportunităților de dezvoltare a sectorului turistic
3. Discuții și prezentare opinii, propuneri

Până atunci, APDT v-a lansa și un chestionar online  pentru a afla părerea locuitorilor județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*