Concursul de schi alpin „Cupa Pro-Parâng” se ține pe 10 martie

Schior pe pârtie

În data de 10 martie, în stațiunea Petroșani-Parâng, va avea loc concursul de schi alpin „Cupa Pro-Parâng”.

Aflat la ceea de a VI-a ediție, concursul organizat de Asociația schi turism montan Pro-Parâng în colaborare cu Primăria Municipiului Petroșani și Clubul Sportiv Școlar Petroșani se desfășoară în masivul Parâng – Domeniul Schiabil Parâng.

Concursul se adresează tuturor schiorilor, fiind organizat după cum urmează:

Legitimați: copii 4 categorii în funcție de anul nașterii: <2013, 2010-2012, 2007-2009, 2004-2006, feminin și masculin.

Nelegitimați: 7 categorii în funcție de vârstă : < 8 ani, 12-18 ani, 18-24 ani, 24-40 ani, 40-50 ani, 50-60 ani, peste 60 ani,feminin și masculin.

Traseul de slalom va fi amenajat pe pârtia Telescaun. Înscrierile se fac la Baza Didactică a Clubului Sportiv Școlar Petroșani din Parâng în ziua concursului, iar ora de start este 11.30.

Pentru cele mai bune rezultate se vor acorda diplome și cupe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*