Ryanair anunță încă două rute de la Sibiu: conexiuni directe spre Liverpool și Milano Malpensa începând cu sezonul de iarnă

Ryanair își extinde operațiunile de la Aeroportul Internațional Sibiu și anunță lansarea a încă două noi rute care vor conecta direct Sibiul cu Milano Malpensa, Italia începând cu 31 octombrie și Liverpool, Marea Britanie, începând cu 1 noiembrie.

Noile rute vor fi operate cu câte două frecvențe săptămânale fiecare. Biletele către aceste noi destinații au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.

„Faptul că operatorii aerieni îndrăznesc să investească după aceste momente dificile este o dovadă clară a poziției și potențialului de trafic al aeroportului din Sibiu. De-a lungul pandemiei, am continuat să planificăm în avans cu partenerii noștri operatori aerieni noi oportunități de călătorie, rămânând încrezători că pasagerii se vor întoarce la călătoriile internaționale”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Gîrdea.

În prezent, Ryanair operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri. De asemenea, reamintim faptul că din sezonul de iarnă compania aeriană va opera zboruri directe și spre Billund, Danemarca.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*