Transalpina se închide în acest weekend, între Novaci și Rânca

Circulația pe Transalpina va fi restricționată. FOTO CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA anunță că în zilele de sâmbătă, 05 iunie, și duminică, 06 iunie, se va închide circulația pe Transalpina, între Novaci și Rânca, în județul Gorj, în vederea desfășurării concursului de automobilism sportiv „Transalpina Challenge Rânca 2021”.

Potrivit CNAIR, circulația rutieră va fi oprită sâmbătă, 05 iunie, între orele 08.00 – 19.00, cu deschidere între orele 13.30 și 14.30, iar duminică, 06 iunie, aceasta va fi sistată între orele 08.00 – 18.00, cu deschidere între orele 12.30 – 13.30.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*