Dublu concert cu film și jazz – performanță EYOT unică la cinema Elvira Popescu

Trupa EYOT cântă la cinema Elvira Popescu

EYOT va concerta la București joi, 17 mai, începând cu ora 19.30, la cinema Elvira Popescu – Institutul Francez. În deschiderea concertului, de la ora 17.30 – CINEconcert pe proiecția filmului “Happy End” (Cehia, 1967) și cu EYOT live pe scenă

EYOT este o trupă cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează între rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, și este susținut de compoziții puternice.

Indiferent cum veți alege să numiți muzică acestor patru băieti, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligentă care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea să interioară și îi creează o experientă unică.

În deschidere concertului, de la ora 17.30, va fi proiectat filmul Happy End (Cehia, 1967), iar muzicienii de la EYOT vor urcă pe scenă pentru a improviză o nouă coloană sonoră. “Happy End” este un film surprinzător, amuzant și pe alocuri absurd, în care toate scenele sunt filmate de-andărătelea și comicul de situație este la el acasă. Eroul principal al filmului este jucat de actorul Vladimír Mensík, binecunoscut în România datorită serialului Arabella.

Concertul EYOT va începe la ora 19.30, după o pauză de o jumătate de oră după proiecție.

Biletul de intrare permite accesul la ambele evenimente.

EYOT inseamnă: Dejan Ilijic – Pian, claviaturi; Sladjan Milenovic-Guitar; Milos Vojvodic-Drums; Marko Stojiljkovic – Bass

Biletele pot fi cumpărate onine pe eventbook.ro și pe eventim.ro, sau direct de la casele de bilete ale cinema Elvira Popescu și ale Sălii Palatului, din librăriile Cărturesti, Humanitas și Kyra Kyralina, din magazinele Germanos, OrangeShop și Vodafone, din agențiile CarrefourVoyage și din stațiile OMV.

Dublul concert cu EYOT este oferit de JAZZ FAN RISING, prima asociație privată a connoisseur-ilor de jazz din România, cu filiale la București și Cluj. Membrii asociației finantează prin contribuție personală onorariile artistiilor pe care îi aleg prin vot democratic.

„JAZZ FAN RISING este formată din intreprinzători, manageri în multinaționale, medici, avocați și arhitecți. Toți cu colecții de muzică consistente și impărtăsind cu plăcere bucuriile muzicii. Alegerile noastre completează agendă de jazz din România. Invitații noștri sunt “rarităti”: artiști și proiecte savurate de “cunoscători” sau “stele în curs de consacrare”. Prin asociația noastră dorim să constituim o voce a unei părti a publicului de jazz pe piață muzicală, care să se alăture artiștilor și promotorilor de concerte”, spune Ciprian Moga, inițiator și coordonator al asociației JAZZ FAN RISING.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*