GoNEXT TV: Valentin Calcan, Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, despre istoria Hotelului Peștera și turismul în Parcul Național Bucegi

Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru GoNEXT TV.

Pe lângă această funcție, Valentin Calcan mai este și președintele Asociației Turistice Peștera Padina și proprietarul Hotelului Peștera din Parcul Național Bucegi.

Calcan a povestit despre Cabana Peștera care împlinește 100 de ani de când a fost construită, spunând că de 20 de ani se află în proprietatea sa și acum are patru stele.

El a vorbit și despre turismul în Parcul Național Bucegi. După o lupte de 20 de ani în instanță Sfinxul și Babele aparțin acum județuluI Dâmbovița și ce fac autoritățile să le pună în valoare.

De asemenea, în zona respectivă nu sunt pârtii de schi, fiind discuții pentru realizarea acestora.

Valentin Calcan a mai spus care sunt lecțiile învățate în pandemie și s-a referit și la educația turistică și la bunul simț: fără petarde și focuri de artificii în aceste zone.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*