Începe Campania Blood Network: donează sânge și intri gratuit la UNTOLD sau Neversea

UNTOLD, ales pentru a doua oară, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, Blood Network, care a ajuns, în acest an, la a noua ediție. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

În 2023, campania Blood Network îi așteaptă pe eroii care salvează vieți să se implice, să susțină donarea de sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival. Perioada de desfășurare este 13 mai – 25 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară. 450 de mililitri de sânge, în atât stă, uneori, salvarea unei vieți. Spitalele din țară au nevoie anual de 500.000 de unități de sânge pentru a salva vieți.

Donează la caravana mobilă și primești bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea

Anul acesta, Alexandria și Galați se alătură inițiativei Blood Network. Numărul de orașe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de 12 : Cluj-Napoca, Timișoara, Zalāu, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Ploiești, București, Târgu Mureș, Constanța, Alexandria și Galați.

Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 08.00 și 14.00, și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de lei din partea Kaufland România.

În 2023, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria se alătură campaniei Blood Network și pune la dispoziție ambulanțe în fiecare dintre cele 12 orașe. Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile Blood Network 2023

 • 13 – 14 mai: Cluj-Napoca, Kaufland – Strada Fabricii 12
 • 20 – 21 mai: Târgu Mureș, Kaufland –  Strada Gheorghe Doja 66
 • 20 – 21 mai: Timișoara, Kaufland –  Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin
 • 27 – 28 mai: Craiova, Kaufland – Calea București 72
 • 27 – 28 mai: Alexandria, Kaufland – Calea București 168
 • 3 – 4 iunie: Sibiu – Kaufland – Strada Sibiului, DN 1A
 • 3 – 4 iunie: Piatra Neamț – Kaufland – Strada Obor 2A
 • 10 – 11 iunie: Zalău, Kaufland – Bulevardul Mihai Viteazul 49
 • 17 – 18 iunie: Ploiești, Kaufland – Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918
 • 17 – 18 iunie: Galați, Kaufland – Bulevardul Henri Coandă 7
 • 24 – 25 iunie: București, Kaufland – Strada Mihail Sebastian 88C
 • 24 – 25 iunie: Constanța, Kaufland – Bulevardul Tomis 437

„La fiecare ediție am fost impresionați de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD și Neversea în această campanie care are scopul de a salva vieți. Blood Network a ajuns la a 9-a ediție și am reușit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieți. Anul acesta am inclus în caravana Blood Network două orașe, este vorba de Alexandria și Galați, avem suportul partenerilor noștri de tradiție de la Kaufland și al medicilor. În acest an ni se alătură și rețeaua Regina Maria, care ne oferă suport logistic. Noi îi așteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă, care ajunge în 12 orașe din România, dar și la centrele de transfuzii din țară. Suntem încrezători că vom reuși să primim mulți tineri donatori care vor să facă o faptă bună, să salveze o viață și să se bucure de experiențele noastre de festival, fie la UNTOLD, fie la Neversea”, a precizat Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe.

Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, pentru a completa formularul de înscriere, vor atașa o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

 • Pentru UNTOLD: https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1
 • Pentru Neversea: https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1

Festivalul Neversea 2023 are loc între 6 și 9 iulie, în Constanța, iar UNTOLD 2023 se va desfășura între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*