Top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii în 2022 au fost pe scena principală a festivalului UNTOLD

Armin van Buuren, revine, după o pauză de trei ani, la UNTOLD. FOTO cu rol ilustrativ

Festivalul UNTOLD a adus și în 2022 cei mai buni DJ-i și producători din lume în România.

Șase din top 10 cei mai buni DJ-i ai planetei, top realizat de publicația DJ Mag și publicat aseară în cadrul show-ului Top 100 DJs, au făcut show-uri memorabile în această vară pe Cluj Arena, la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Este vorba de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Don Diablo și Oliver Heldens, care au fost headlineri la cea de-a șaptea ediție UNTOLD, în 2022, și își păstrează pozițiile de top la nivel mondial. Aceasta este încă o dovadă că festivalul are un line-up de excepție și aduce pe scena principală cei mai buni DJ-i din lume.

De-a lungul anilor, toți cei 10 DJ-i din clasamentul mondial au fost prezenți la UNTOLD.

Martin Garrix a fost ales în acest an DJ-ul numărul unu al lumii. Olandezul cu milioane de fani în întreaga lume a fost prezent la mai multe ediții UNTOLD, ultima oară în 2021. În acest an, Martin Garrix a avut un turneu mondial, în care a bifat țări de pe aproape toate continentele.

Francezul David Guetta ocupă locul doi în clasamentul DJ-ilor profesioniști, după ce doi ani la rândul a fost pe locul unu și în continuare pentru mulți dintre fanii săi este cel mai bun DJ din lume.

Iată mai jos clasamentul Top 100 DJ Mag 2022:

  1. Martin Garrix
  2. David Guetta
  3. Dimitri Vegas & Like Mike
  4. Alok
  5. Armin van Buuren
  6. Afrojack
  7. Steve Aoki
  8. Timmy Trumpet
  9. Don Diablo
  10. Oliver Heldens

În 2023, festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august. Mai multe detalii despre cea de-a opta ediție vor fi dezvăluite în curând.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*