IRI Travel lansează oferte Black Friday cu reduceri importante pentru circuite și pentru litoralul bulgăresc

România este cea mai importantă sursă de turiști pentru litoralul bulgăresc

Campania de reduceri „Black Friday” se bucură de succes și în domeniul turismului de cel puțin 10 ani. Astfel, IRI Travel a lansat, în premieră, o campanie de reduceri atât pentru litoralul bulgăresc, cât și pentru circuitele anului 2023. Reducerile se aplică în plus, peste tarifele oricum avantajoase ale ofertelor tip „Early Booking”.

Pentru un circuit de șase zile cu autocarul în Turcia (Istanbul și Bursa), un turist va plăti 219 de euro, beneficiind de o reducere de șapte la sută. Alte circuite care beneficiază de aceeași reducere sunt Kușadasi – Istanbul (opt zile, 419 euro/ persoană), Istanbul – metropola celor șapte coline (219 euro/ persoană), program seniori pentru insula Evia – Grecia (opt zile, de la 209 euro/ persoană), program seniori pentru Volos – Grecia (nouă zile, de la 229 de euro/ persoană) și un pelerinaj la mănăstirile din Grecia (șapte zile, 339 de euro/ persoană). Tarifele sunt cele normale, fără reducerea aplicată în plus.

De asemenea, în cadrul campaniei IRI Black Friday sunt aplicate reduceri de cinci la sută la orice pachet turistic achiziționat până pe 6 noiembrie pentru stațiunea Albena de pe litoralul bulgăresc. Pentru hotelurile din această stațiune extrem de căutată de către români se aplică deja reduceri tip Early Booking cu între 20 și 25 la sută față de tariful normal.

La mijlocul lunii octombrie au fost lansate și ofertele Early Booking pentru destinațiile estivale populare ale românilor, pentru sezonul 2023.

Cele mai mari reduceri, de până la 45 la sută pentru cei care rezervă până la finele anului, sunt pentru Grecia, sistemul IRI Travel oferind 6.300 de locații pentru această țară, perioada mai – septembrie. Principalele destinații din Grecia oferite de IRI Travel sunt Halkidiki, Riviera Olimpului, Atena și insulele Thassos, Zakynthos, Santorini, Corfu, Creta, Skopelos, Rhodos, Mykonos și Kos.

Pentru litoralul bulgăresc, reducerile Early Booking ajung până la 35 la sută pentru stațiuni populare precum Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar, Kranevo, Kavarna, Duni, Obzor sau Sveti Vlas.

Și pentru litoralul românesc s-a lansat campania de „Înscrieri timpurii”, cu reduceri de până la 30 la sută. Primele oferte lansate sunt pentru Mamaia, Venus și Eforie. Cele mai mari reduceri pot fi obținute până la 30 noiembrie. Ofertele implică plata unui avans de doar 10 la sută în termen de cinci zile de la efectuarea rezervării și a diferenței până la datele menționate pentru fiecare pachet turistic. De asemenea, se oferă anularea fără penalizare și restituirea integral a sumelor plătite în avans în cazul în care turistul întâmpină o problemă și nu mai poate ajunge la destinație.

„Am observat un interes mult mai mare decât anul precedent privind ofertele Early Booking pentru sezonul de vară 2023. Pot spune că deja înregistrăm o creștere de 25 la sută a cererii față de aceeași perioadă a anului precedent în doar câteva săptămâni. Estimăm că tendința va continua. Acum avem o predictibilitate mult mai mare iar, pe de altă parte, din cauza situației economice, a inflației galopante, a măririi prețurilor în orice domeniu, turiștii caută mai mult ca oricând oferte speciale și reduceri”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*