Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște trece la programul de iarnă

Turnul Chindiei, Târgoviște.

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște trece la programul de iarnă începând de duminică, 30 octombrie.

Noul program este următorul:

  • Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”:

Marți – duminică: 09.00 – 17.00, ultimul bilet va fi eliberat la ora 16.30;

Luni: închis.

  • Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanței”, Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier Gheorghe Petrașcu, Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Școlii de Ofițeri „Ferdinand I” la spațiul profan al procesului și execuției soților Ceaușescu și al sfârșitului regimului totalitar din România”, Ansamblul Brâncovenesc Potlogi, Casa Atelier „Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana-Pandele:

Marți – duminică: 09.00 – 17.00;

Luni: închis.

  • Casa Memorială „Ion Luca Caragiale”, Muzeul de Etnografie Pucioasa, Muzeul Etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroșița:

Miercuri – duminică: 08.00 – 16.00;

Luni, marți, primul și al treilea weekend din fiecare lună: închis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*