Reduceri de până la 45 la sută pentru vacanțe, în campania HelloWin a Hello Holidays

Vedere din Bodrum. FOTO Paul Alexe

Mai multe vacanțe de 1 Decembrie, la piețele de Crăciun, pentru Revelion ori pentru vara viitoare în Grecia, Turcia și Bulgaria sunt listate la prețuri reduse, începând de duminică seara, în campania „HelloWin – Reduceri de Groază”, derulată de Hello Holidays până marți seara.

Ofertele sunt disponibile pe pagina de internet a agenției organizatoare, la sediile acesteia și la agențiile partenere. Pentru a beneficia de discounturile HelloWin, turiștii trebuie să achite un avans de 10 la sută la înscriere, iar restul sumei cu 30 de zile înainte de plecare.

În campania de Halloween, circuitele din luna decembrie costă de la 143 de euro/ persoană, iar sejururile în Egipt au reduceri de până la 1.000 de euro/ cameră:

 • Vacanța în Hurghada din 6, 13, 20 noiembrie, șapte nopți: 100 de euro reducerea pe cameră;
 • Circuit Macedonia de Nord și Kosovo, cinci zile, din 30 noiembrie: 10 la sută reducere;
 • Vacanța de 1 Decembrie la Belgrad, patru zile, din 30 noiembrie: 10 la sută reducere;
 • Vacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie în Maramureș, patru zile, din 30 noiembrie: 10 la sută reducere;
 • Târgul de Crăciun Budapesta – Viena, cinci zile, din 30 noiembrie: 10 la sută reducere;
 • Circuit Istanbul, cinci zile, din 7 decembrie și 14 decembrie: 10 la sută reducere;
 • Revelion la Atena, șapte zile, din 28 decembrie: 10 la sută reducere;
 • Revelion în Cappadocia, șase zile, din 29 decembrie: 10 la sută reducere;
 • Revelion în Antalya, cinci nopți: reducere de 100 de euro din prețul cazării;
 • Vacanța de Crăciun în Hurghada: reducere de 602 euro/ cameră (preț întreg: 5.031 de euro/ camera, preț redus: 4.429 de euro/ camera, hotel de cinci stele, all inclusive, pachet de șapte nopți, zbor charter);
 • Revelion în Hurghada: reducere de 982 de euro/ camera (preț întreg: 8.325 de euro/ camera, preț redus: 7.343 de euro/ camera, hotel de cinci stele, all inclusive, opt nopți, zbor charter).

Sejururile verii 2023 în Antalya, pentru care Hello Holidays organizează două zboruri charter pe săptămână, costă de la 466 de euro/ persoană în timpul campaniei, iar cele în Bodrum, Marmaris, Kusadasi, de la 569 de euro/ persoană/ zbor charter, și de la 345 de euro/ persoană/ charter autocar. Prețurile sunt mai mici cu până la 45 la sută în campania de Halloween pentru toate vacanțele sezonului 2023 (aprilie – octombrie, în funcție de destinație). La fel și cazarea în Didim, Bodrum, Marmaris și Kusadasi, pe care o solicită turiștii care vor să călătorească individual.

Pentru Grecia, reducerea este de până la 25 la sută pentru vacanțele în Halkidiki din perioada 12 mai – 27 octombrie și de până la 30 la sută pentru cele în Thassos din perioada 17 mai – 27 septembrie.

Celor interesați de Bulgaria, Hello Holidays le oferă posibilitatea să plătească un bilet de autocar și să călătorească doi pe toate cursele charter pe care le organizează în 2023 din aproape toate orașele țării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*