TAROM este partener oficial al proiectului „Timișoara Capitală Culturală Europeană”

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

TAROM a anunțat semnarea oficială a Acordului de parteneriat cu Asociația „Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021”.

TAROM va susține acest proiect începând de astăzi și până în 2021, inclusiv prin reduceri acordate partenerilor proiectului, artiștilor și, nu în ultimul rând, membrilor Asociației.

“În ultimul an aproape am triplat numărul de pasageri din Timișoara. Am deschis patru rute noi, prin care am conectat Timișoara la Europa. Recunoaștem potențialul acestui pol de dezvoltare regională și vrem să fim parte a acestui proces de creștere. De astăzi suntem transportator oficial pentru tot ce implică proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană”, a declarat Werner Wolff, Director General TAROM.

Aeronava TAROM “botezată” Timișoara va avea aplicată identitatea vizuală a Capitalei Europene a Culturii. Un mesaj care va fi vizibil pe toate aeroporturile pe care va opera aeronava Timișoara.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*