Dornici de o aventură Munții Măcin? Haideți la un traseu ecvestru și vizitare Lac Iacobdeal

Un mod inedit de a vizita Munții Măcinulu. FOTO Dream Explorer

Echipa Dream Explorer vă invită într-o incursiune de o zi întreagă în zonă Munților Măcin, cei mai vechi munți din România situați în nordul Dobrogei. Plecarea este în dimineața de 7 octombrie, la ora 9.00 din Constanța cu mașină Dream Explorer spre localitatea Cerna.

Activitătile propuse de echipa Dream Explore sunt:

  1. Traseu turistic călare pe cal de aproximativ 2 ore. Accesul la centrul de echitație se face pe un drum de pământ cu mașină. Punctul de plecare al traseului este Padocul parcului situat la 4 km de localitatea Cerna și continuă pe Valea Arsu – Vf. Șaua Mare, Vf. Arheuziu – Vf. Archizel – Vf. Lifante – Vf. Pietrele Albe – Vf. Mangina – Valea Puturoasă – Padoc PNMM. Turiștii sunt însoțiți de un ghid specializat. Echipamentul de protecție este inclus în tariful pentru turism ecvestru: chapsuri, căsti, mănuși.
    Dificultate: traseu cu grad mediu de dificultate.
  2. Vizită Lacul Iacobdeal format într-o carieră de granit, care este unic în țară.
  3. Masă la un popas din zonă
  4. Plimbare prin pădure pe traseul spre Vârful Țuțuiatu (atât cât permite timpul).

Zonă este plină de păduri și peisaje de deal și de stepă. Dacă ești iubitor/oare de cai, la centrul de echitație pot fi hrăniți cu mere și morcovi

Se recomandă o ținută sport – pantofi sport, pălărie/șapcă, pantaloni și geacă de trening, geacă de ploaie și vânt dacă cumva condițiile meteo impun acest lucru. Un rucsac mic în care să ai un sandviș, un baton de ciocolată sau altceva dulce și o sticlă de apă la 0,5 litri, telefonul cu bateria încărcată pentru a face poze și mult entuziasm.

Tariful pentru această excursie în Munții Măcin este 180 lei de persoană și include transportul, traseul ecvestru la Centrul de Echitație și vizitele din zonă. Taxa de participare nu include tariful de intrare în parc pe traseele marcate (6 lei), masă la popas și alte cheltuieli personale.

Înscrierile se fac sunând la 0766469431, cu plată unui avans.

Locuri disponibile: 8 persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*