Patru zile de poveste la Festivalul de artă medievală Ștefan cel Mare de la Suceava

Cetatea de scaun a Sucevei. FOTO Facebook/Suceava Cetate

Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare, organizat de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Național al Bucovinei, în asociere cu Primăria Municipiului Suceava, revine cu cea de-a XIV-a ediție.

Atmosfera medievală o veți trăi la Cetatea de Scaun a Sucevei între 11 -14 august.

Cei care vor păși pragul cetății, vor fi întâmpinați de peste 400 de cavaleri, domnițe, păpușari din țară și din Ungaria, Turcia, Ucraina, Republica Moldova cu: dansuri, spectacole cu foc și lasere, cai, pantomimă, școli de lupte, comedia dell’arte, teatru și concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, păsări de vânătoare, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, animații medievale (painting facial), baloane de săpun uriașe, toate la Festivalul Medieval Suceava 2022.

Acest proiect a fost realizat în asociere cu Municipiul Suceava și Consiliul Local al Municipiului Suceava.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*