Trei companii aeriene vor opera zboruri regulate între Timișoara și București

Mai multe zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre și dinspre București.

Mai multe zboruri regulate vor fi efectuate începând de vineri, 7 august, de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre și dinspre București. Cursele aeriene pe ruta Timișoara – București vor fi operate de trei companii aeriene.

În prezent, pe aeroportul Timișoara zborurile spre și dinspre București sunt operate de compania aeriană Tarom, cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Începând de vineri, vineri, 7 august, va crește numărul curselor aeriene regulate ce deservesc ruta Timișoara – București, fiind operate de către compania aeriană Blue Air, cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Din 4 septembrie, vor fi reluate și zborurile regulate spre aceeași destinație, București, operate de compania aeriană Ryanair, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică.

Mai multe zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre și dinspre București.

„Creșterea numărului de curse regulate interne către București este o dovadă a faptului că activitățile dintre cei mai importanți poli economici ai României, respectiv Regiunea de Vest a țării și București, se redresează în concordanță cu realitățile socio-economice din această perioadă de pandemie la nivel național. De asemenea, suplimentarea zborurilor demonstrează interesul crescut al locuitorilor din zona Banat, care desfășoară atât relații comerciale, cât și educaționale profesionale și culturale. În acest context, este de reamintit faptul că, în anul 2019, ruta Timișoara – București a fost cea mai frecventată destinație internă din România”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*