TAROM anunță campania „Fly PROMO”: tarife speciale pentru anumite zboruri

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

Compania TAROM a demarat campania “Fly PROMO”, ce constă în aplicarea unor tarife speciale pentru anumite zboruri din perioada următoare.

Astfel, oferta constă în achiziționarea de bilete în perioada 27 octombrie – 30 octombrie, iar călătoria propriu-zisă în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022 (data ultimului retur).

Tarifele încep de la 119 euro, astfel:

 • de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;
 • de la 139 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Budapesta, Bruxelles, Chișinău, Frankfurt, München, Praga, Sofia;
 • de la 159 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.

Oferta include: zborul dus-întors, toate taxele incluse, bagaj de mână de opt kilograme și check-in gratuit.

Termenii și condițiile ofertei:

 • Perioadă de vânzare: 27 octombrie – 30 octombrie;
 • Perioadă de călătorie: 15 noiembrie – 15 decembrie (data ultimului retur);
 • Perioada minimă de ședere la destinație este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;
 • Perioada maximă de ședere la destinație este de o lună de zile;
 • Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM;
 • Rezervarea și emiterea trebuie să fie efectuate în același timp, mai puțin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opțiunea de plată „în agenție” în termen de maxim 48 de ore;
 • Reducerea de 90 la sută pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de doi ani;
 • Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata unei taxe începând de la 50 de euro, în funcție de momentul solicitării și a disponibilității tarifelor pe noile date de călătorie;
 • Rambursarea biletelor achiziționate nu este permisă;

Locurile pentru această ofertă sunt limitate și sunt disponibile doar pe zborurile TAROM selecționate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*