Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 109A (DJ 108B) Ciubăncuța – Ciubanca

Asfaltarea DJ 109A. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 109A (intersecție cu DJ 108B) – Ciubăncuța – Ciubanca lucrări de întreținere ce au drept scop îmbunătățirea calității drumului și a condițiilor de circulație. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea sectorului de drum vizat, pe toată lungimea acestuia.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Îmbunătățirea infrastructurii drumului județean Ciubăncuța – Ciubanca are o importanță aparte întrucât acesta asigură o legătură directă și rapidă între judeţele Cluj şi Sălaj, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a zonei”.

Lucrările de întreținere se desfășoară pe un sector în lungime de aproximativ 7,5 kilometri, mai exact de la km 48+566 la km 56+034, și constau în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea, înlocuirea sau prelungirea podețelor, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea covorului asfaltic.

În această fază se execută lucrări constând în frezarea zonelor afectate, tratarea burdușirilor și a tasărilor, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*