Tarife speciale la Delfinariu, Microrezervație și celelalte atracții din cadrul CMSN Constanța, pentru „Școala Altfel“

Aglomerație la Delfinariu. FOTO Arhivă

În perioada de primăvară, multe școli au programul „Școala Altfel“, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii fiind unul dintre locurile preferate de copii și cadrele didactice. Pentru a facilita accesul acestora la spectacole, conducerea CMSN îi așteaptă cu o serie de reduceri.

Astfel, pentru solicitanții programului școlar „Școala Altfel“ tarifele pentru Delfinariu și Microrezervație sunt de 3 lei/copil peste 7 ani, (gratuit sub această vârstă), 1 leu pentru Planetariu, 2 lei pentru cursuri de biologie, iar însoțitorii – cadre didactice au acces gratuit.

„Pentru alte reduceri și gratuități legate de programe sociale sau educative vă rugăm să faceți solicitare pe: office@delfinariu.ro, în atenția directorului general Adrian Bîlbă“, au transmis reprezentanții CMSN.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*