Ivan Patzaichin a murit

Ivan Patzachin

Ivan Patzaichin, marele sportiv al României, a încetat din viață, la București.

Patzaichin s-a născut în data de 26 noiembrie 1949 la Mila 23, în județul Tulcea. El a obținut patru medalii de aur la tot atâtea ediții ale Olimpiadelor si trei medalii de argint la canoe.  De asemenea, el are 22 de titluri la campionatele mondiale.

Ivan Patzaichin a fost și antrenorul al lotului olimpic de caiac-canoe.

În ultmii ani,  Ivan Patzaichin a fost implicat în mai multe acțiuni de promovarea a atracțiilor turistice din Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*