În comuna Feldioara începe a XX-a ediție a Festivalului „Spiritul Iernii”

Sărbătoare mare la Feldioara. FOTO Primăria Feldioara

Primăria Comunei Feldioara şi Centrul Local de Informare Turistică Feldioara vă invită să luaţi parte la Festivalul „Spiritul Iernii”, Ediţia a IX-a, ce se desfăşoară în data de 6 decembrie, începând cu ora 18:00, pe scena Căminului Cultural din Feldioara.

Prin crearea şi continuitatea dată acestui eveniment se dorește readucerea la viață a obiceiurilor locale din preajma sărbătorilor de iarnă. Sărbătoarea locală aduce în fața publicului motive de joc și voie bună, petrecere a timpului liber într-un mod cu totul special, cu toții bucurându-se, pe de-o parte, de atmosfera specifică sărbătorilor, în care tradițiile și obiceiurile locale sunt readuse în prim-plan, cât și de renumiți artiști consacrați ce vin să readucă spiritul sărbătorilor în mijlocul comunei și-n sufletul fiecăruia dintre cei prezenți.

“Spiritul Iernii”, manifestare înscrisă în Proiectul „Obiective culturale, tradiţii şi obiceiuri în comuna Feldioara”, face parte din programul amplu de promovare şi dezvoltare a potenţialului turistic al zonei. Sărbătoarea locală “Spiritul Iernii” se înscrie în strategia şi programul de promovare şi dezvoltare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de către Primărie, în ideea menţinerii continuităţii evenimentelor cu valoare culturală.

Noutatea acestei ediţii este dată de susţinerea unui mic târg cu produse tradiţionale lucrate de meşteri populari locali şi invitaţi deosebiţi ce vor încânta prin măiestria lor publicul prezent.

Programul evenimentului:

  • 18.00 Aprinderea luminilor festive în bradul de Crăciun
  • 18: 15 Obicei de iarnă cu Ansamblul Plaiurile Dumbrăviţei
  • 18:45 Recital Mariana Anghel şi elevii Şcolii de Arte şi Meserii Ilie Micu, Sibiu
  • 19:30 Spectacol cu elevii Liceului Petru Rareş Feldioara
  • 20:15 Colinde cu Grupul Ţara Bârsei şi Claudia Miriţescu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*