Târgul de Turism al României, deschis de președintele ANAT și de un secretar de stat de la Ministerul Economiei

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Emil-Răzvan Pîrjol și președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Nicolae Demetriade la deschiderea TTR 2020. FOTO MEEMA

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Emil-Răzvan Pîrjol, a deschis ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, împreună cu președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Nicolae Demetriade.

Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment pentru industria de turism din țara noastră, dedicat atât specialiștilor, cât și pasionaților de călatorie, își propune la cea de-a 43-a ediție să promoveze frumusețea regiunilor montane, litoralul românesc, dar și să introducă Delta Dunării în planurile de vacanță ale vizitatorilor.

“Târgul de Turism al României este o manifestare expozițională descrisă de emoții, senzații și experiențe. Vă invit să petrecem aceste patru zile împreună, în diverse călătorii, esențial cu destinații românești. Îmi doresc ca prezenta ediție a târgului, poate mai importantă decât cele precedente datorită numărului mare de participanți, să fie de bun augur pentru stimularea și promovarea turismului românesc”, a declarat Emil-Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

În prima zi a evenimentului, secretarul de stat Emil-Răzvan Pîrjol a făcut și un tur al exponzaților, printre care se numără renumite agenții de turism și turoperatori, organizații și asociații naționale, regionale și internaționale din turism, oficii și administrații locale și regionale.

La standul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, secretarul de stat Emil-Răzvan Pîrjol a fost întâmpinat de tineri îmbrăcați în costume tradiționale din zona Șcheii Brașovului, unice în România, și de Ansamblul Folcloric “Măgura” Codlea. Specialiștii din minister îi așteaptă și pe vizitatori pentru a le oferi informații despre România turistică și, în special, despre cele nouă destinații de excelență care au ocupat locul I în cadrul concursurilor EDEN: Depresiunea Horezu, Parcul Natural Apuseni, Stațiunea Geoagiu – Băi, Ținutul Buzăului, Municipiul Alba Iulia, Jurilovca, Mărginimea Sibiului, Municipiul Suceava și Tăuții Măgherăuș.

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 20-23 februarie 2020, în cadrul Pavilionului B2 din Centrul Expozițional Romexpo.

Persoanele care doresc să viziteze standul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri o pot face în perioada 20-22 februarie între orele 10:00-18:00, iar duminică, 23 februarie, în intervalul 10:00-16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*