Ryanair deschide două noi rute de la Sibiu spre Veneția Treviso și Bologna, în Italia

Ryanair deschide două noi rute de la Sibiu spre Veneția Treviso și Bologna. FOTO Ryanair

Aeroportul Internațional Sibiu anunță că, în urma negocierilor, compania aeriană Ryanair va începe operarea primelor sale zboruri de la Sibiu, începând cu luna iunie 2021.

Pasagerii din Sibiu, dar și din întreaga regiune deservită vor putea călători direct spre două destinații din Italia, respectiv Veneția Treviso și Bologna, având la dispoziție două frecvențe pe săptămână. Astfel, primul zbor pe ruta Sibiu – Veneția Treviso va fi inaugurat la 1 iunie, iar pe ruta Sibiu – Bologna, din data de 2 iulie.

Lansarea noilor rute ce vor conecta Sibiul de cele două orașe din Italia vor veni cu siguranță în întâmpinarea nevoilor de mobilitate pe calea aerului și vor susține în continuare dezvoltarea aeroportului din Sibiu, fiind un rezultat al eforturilor susținute ale echipei aeroportului sibian de a diversifica oportunitățile de călătorie oferite de la Sibiu, precum și de a stimula dezvoltarea economică și turismul în regiune.

Ryanair este cel de-al șaselea operator aerian care alege să își dezvolte operațiunile la Aeroportul Internațional Sibiu, recunoscând potențialul regiunii într-o perioadă în care industria aviatică este greu încercată de efectele pandemiei COVID-19.

„Încă o veste bună despre Aeroportul Internațional Sibiu, două rute noi, mult așteptate de sibieni, și nu numai, vor fi inaugurate începând din iunie. Cele două zboruri spre Bologna și Veneția Treviso – operate de Ryanair vor contribui semnificativ la dezvoltarea aeroportului sibian. Le doresc mult succes tuturor”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Cinci obiective turistice emblematice din Italia – GoNEXT

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*