GoNEXT TV: Matei Datcu, proprietar Pescăria lui Matei: “La noi, în Marea Neagră, peștele este mic, dar foarte gustos, iar acest gust este cel care îi face pe toți să revină odată ce ne-au trecut pragul”

Matei Datcu, proprietarul restaurantului Pescăra lui Matei. FOTO Paul Alexe

Deschis în urmă cu aproape opt ani, Restaurantul Pescăria lui Matei și-a câștigat rapid notorietatea în rândul iubitorilor de specialități culinare din pește, devenind o destinație obligatorie atât pentru constănțeni, cât și pentru turiștii atrași de povestirile celor care au trecut pragul locului “păstorit” de Matei Datcu.

Crescut printre pescari, o meserie care, în familie, s-a transmis din generație în generație, Matei Datcu a avut o viziune care a pus laolaltă povești pescărești, un loc aproape sălbatic, la țărm de mare, un vin bun, dobrogean, degustat împreună cu prietenii, și rețete tradiționale pescărești.

Întreaga poveste, în discuția pe care Matei Datcu a avut-o cu jurnalistul Paul Alexe, în studioul GoNEXT TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*