Rute alternative pentru cei ce se întorc de pe Litoral pentru evitarea aglomerației de pe Autostrada A2

Autostrada A2, Constanța - București. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru evitarea creșterii valorilor  de trafic pe Autostrada A2 Constanța – București, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto care se întorc de pe litoral folosirea mai multor rute alternative.

Astfel, aceștia pot alege între variantele:

  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași, DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Peste 75.000 de turiști români și străini erau așteptați să ajungă în stațiunile de pe litoralul românesc în minivacanța de 1 Mai, o cifră exactă a numărului acestuia urmând să fie făcută publică în zilele următoare. De asemenea, pe drumul spre casă acestora li se vor adăuga și cei care au petrecut această minivacanță în Bulgaria sau Grecia și care vor face deplasare spre casă tot în cursul zilei de luni, 1 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*