Să tot pleci în vacanță: TAROM are bilete la 99 euro dus întors în cadrul campaniei „Dor de ducă“

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

În perioada 20-24 Iulie, pentru numai 99 Euro (preţ cu toate taxele incluse) aveţi ocazia să călătoriţi între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Roma, Salonic şi între Timişoara-Stuttgart, respectiv Sibiu – Stuttgart.

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord şi o experienţă de zbor sigură şi plăcută.

Oferta este valabilă pentru cursele operate TAROM în perioada 15 Septembrie – 30 Noiembrie -data ultimului retur.

Biletele pot fi achiziţionate de aici .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*