ROMEXPO deschide seria manifestărilor din 2023 cu Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României se desfășoară în perioada 23 – 26 februarie, la Romexpo. FOTO Ovidiu Oprea

Programul expozițional pe anul 2023 al ROMEXPO se deschide cu Târgul de Turism al României – ediția de primăvară. Evenimentul se desfășoară în perioada 23 – 26 februarie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional.

Târgul de Turism al României, manifestarea reper din industria turismului – promovează cele mai noi și interesante oferte turistice din țară și străinătate. Companiile înscrise până la această dată au pregătit reduceri de până la 50 la sută pentru destinațiile populare, dar au și promoții speciale la vacanțe de lux.

„Dacă ai în portofoliu oferte pentru vacanțe de Mărțișor, sejururi sau circuite pentru Paște la cele mai bune prețuri sau reduceri considerabile la destinațiile de vară, atunci nu ai voie să ratezi ocazia de a participa ca expozant la TTR2023. Mai sunt doar câteva locuri disponibile”, au transmis reprezentanții ROMEXPO.

Cei interesați pot contacta echipa de organizare pentru cel mai avantajos pachet de participare pe romexpo@romexpo.ro.

PROGRAM DE VIZITARE

  • 23 – 25 februarie: în intervalul orar 10.00 – 18.00
  • 26 februarie: în intervalul orar 10.00 – 16.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*