Compania TAROM lansează prima ofertă din 2023, cu tarife ale biletelor de avion cuprinse între 119 și 159 de euro

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Compania TAROM dă startul unei oferte speciale, cu perioadă de călătorie de la începutul lunii aprilie și pană la finalul lunii septembrie, în trei zile de prețuri promoționale, respectiv între 18 și 20 ianuarie.

Potrivit TAROM, tarifele biletelor de avion către destinațiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 119 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de mană de opt kg şi check-in gratuit pe următoarele destinații:

  • tarif de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziționate între Bucureşti  şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;
  • tarif de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziționate între Bucureşti şi Budapesta, Bruxelles, Chișinău, Frankfurt, Praga, Sofia;
  • tarif de la 159 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziționate între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agențiile TAROM sau la agenții acreditați.

Oferta este valabilă perioada  01 aprilie 2023 – 30 septembrie, data ultimului retur, este supusă unor termene şi condiții speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*