Toamna aduce cu ea în Brașov, târgul breslelor artizanale

Reprezentanții breslelor artizanale se întâlnesc la Brașov

Vine o vreme când negustorii aduc în târg toate obiectele și decorațiunile tradiționale românești lucrate cu trudă de mâini dibace în timpul sezonului. Toamna se împart brașoave pentru mușterii din târg, iar cumpărătorii sunt ademeniți cu obiecte artizanale realizate manual în atelierele proprii din toată țara.

Magia Artei, organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov și Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, aduce împreună producători și cumpărători care apreciază valorile tradiționale de producție și obiectele realizate cu suflet, parte din zestrea populară a patriei noastre.

În zona centrală a Brașovului, pe Aleea Parcului Titulescu vor fi expuse obiecte din: ceramică, sticlărie, pielărie, lemn, articole tradiționale românești, straie populare, cămeși tip ie, obiecte croșetate, bijuterii lucrate manual, decorațiuni, obiecte împâslite, obiecte pictate, picture naïve, îmbrăcăminte/încălțăminte realizate de artiști români.

Cei interesați sunt așteptați la Târgul de bresle artizanale de la Brașov pentru a face cunoștință cu meșteri populari și artiști plastici din toate domeniile de artizanat pur românesc.

Perioada:

  • Ediția 1: 20 – 22 septembrie 2019 (3 zile)
  • Ediția 2: 18 – 20 octombrie 2019 (3 zile)

Program:

  • Zilnic între 09:00 – 22:00 (pentru ambele perioade)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*