Reprezentanții ANAT își aleg conducerea. Cine sunt candidații pentru Consiliul Director

ANAT
ANAT

Asociația Națională a Agențiilor de Turism se pregătește pentru alegeri. Consiliul Director al ANAT a decis că Adunarea Generală de Alegeri va avea loc pe data de 21 februarie 2018.

Cei mai importanți oameni de turism din toată țara se vor strânge în Sala Madgearu de la Romexpo București pentru a decide conducerea Consiliilor Regionale. Data limită de depunere a candidaturilor a fost pe 19 ianuarie.

Pentru Consiliul Director al ANAT s-au înscris până la această dată: Dan Anghelescu (La Piovra), Cosmin Marinof (TUI Travel Center / Eurolines), Dragoș Anastasiu (Nova Travel / Eurolines Group), Mălin Mălineanu (New Concept Travel), Ciprian Popescu (Danubius Travel), Florin Țâncu (Weco Travel) Flaviu Virca (Air Tour Travel) și Alin Burcea (Paralela 45).

Pentru președinția ANAT a apărut doar candidatura lui Nicolae Demetriade (World Travel) până la data publicării acestui articol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*