Prima ediție a târgului “Sejururi de Vis” se deschide la Arad. Vizitatorii primesc reduceri de până la 40%

Târgul de Turism "Sejururi de Vis" de la Arad. FOTO Prestige Tours
Târgul de Turism "Sejururi de Vis" de la Arad. FOTO Prestige Tours

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, în parteneriat cu Touroperatorul Prestige Tours. Vor fi 3 zile de oferte la Târgul de Turism “Sejururi de vis”. Evenimentul debutează pe 2 februarie 2018 la Expo Arad, în Pavilionul B.

Prestige Tours și agențiile de turism partenere din Arad au pregătit oferte speciale cu reduceri Early Booking, dar și multe alte surprize pentru vizitatori.

Amatorii de vacanțe au pare de reduceri de până la 40% pe perioada târgului, dar și oferte bune către Antalya cu plecare din Arad și nu numai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*