Vrei cele mai bune oferte de vacanță? Iată lista Târgurilor de Turism anunțate pentru anul 2018

Târgul de Turism al României. FOTO
Târgul de Turism al României. FOTO

Anul acesta aduce amatorilor de călătorii la prețuri reduse cel puțin 7 târguri de vacanțe.

Primul pe listă este Târgul de Turism al României, desfășurat în perioada 22 – 25 februarie la Centrul Expozițional Romexpo.

O săptămână mai târziu, floarea turismului românesc din vestul țării merge la Târgul de Turism Vacanța de la Timișoara. Acesta va fi găzduit de Centrul Regional de Afaceri – Craft în perioada 2 – 4 martie, sub organizarea ANAT.

Între 8 și 11 martie, constănțenii sunt cei care vor avea parte de oferte speciale. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează această nouă ediție a Târgului la Centrul Comercial Vivo.

Ieșenii sunt invitați între 16 și 18 martie la Palas Mall pentru evenimentul omonim.

În aceeași perioadă, la Cluj se desfășoară Târgul de Călătorii, sub organizarea Adshop Cluj. Muzeul de Artă Cluj Napoca va fi deschis pentru expozanți.

Transiylvania Tourism Fair are loc între 23 și 25 martie la Brașov Business Center în organizarea Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions.

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc în luna octombrie, cel mai probabil între 18 și 21.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*