Producătorii de vinuri, invitați să se înscrie la Concursul Național de Vinuri „Bachus 2023”, care va avea loc între 20-22 octombrie

Concurs de vinuri. FOTO Consiliul Județean Vrancea

Festivalul Internațional al Viei și Vinului ”Bachus 2023” va avea loc în acest an între 20-22 octombrie. În această perioadă, județul Vrancea va fi gazda Concursului Național de Vinuri „BACHUS 2023”, un prestigios eveniment de tradiție pentru județul Vrancea din domeniul vinicol.

Obiectivele concursului:

Promovarea vinurilor de calitate – Dorim să antrenăm partenerii din piața vinului într-o competiție care să aducă beneficii directe consumatorului.

Educarea publicului – Scopul nostru este să educăm publicul larg privind caracteristicile și tipicitatea vinurilor

Condiții de participare:

Concursul este deschis următoarelor categorii de produse viti-vinicole: vinuri, vinuri spumante, băuturi spirtoase și băuturi pe bază de vin, produse în conformitate cu reglementările UE.

Vinurile acceptate pentru competiție includ:

vinuri albe liniștite nearomate (seci, demiseci, demidulci, dulci);

vinuri albe semiaromate și aromate (seci, demiseci, demidulci, dulci);

vinuri roze și roșii (seci, demiseci, demidulci, dulci).

Toți producătorii sau distribuitorii interesați sunt invitați să trimită probele propuse pentru evaluare la Direcția pentru Agricultură Județeană Vrancea, str. Republicii nr. 5, Focșani, județul Vrancea.

Termenul limită pentru primirea probelor în concurs este 17 octombrie 2023.

Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Județean Vrancea și Asociația Degustătorilor Autorizați din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*