Consiliul Județean Caraș Severin promovează atracțiile turistice din județ la Târgul de Turism de la Romexpo

Târgul de Turism al României, noiembrie 2018

Consiliul Județean Caraș-Severin va promova principalele atracții turistice ale județului la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României ce va avea loc la București în perioada 15 – 18 noiembrie.

Vizitatorii standului vor fi întâmpinați de angajații Serviciului Promovare Turism care le vor pune la dispoziție o serie de materiale de promovare ce includ: harta turistică a județului Caraș-Severin, pliante care prezintă atracțiile turistice din Parcul Național Semenic-Cheile Carașului, Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, Parcul Natural Porțile de Fier și din zona Băile Herculane. De asemenea, pe perioada târgului vor fi distribuite cărți de vizită cu stick-uri USB ce conțin informații necesare turiștilor, precum unitățile de cazare și de alimentație publică din județ, dar și detalii cu privire la principalele evenimente culturale organizate anual.

Costumele populare tradiționale aflate în patrimoniul Muzeului Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș vor fi și ele promovate împreună cu produsele culinare recunoscute din Banatul Montan. Este vorba de produse de carne, răchie, sucuri naturale, conserve de tot felul, brânzeturi sau mălai copt, toate vor putea fi apreciate de vizitatorii standului. Apa plată Aur’a va fi și ea promovată la târg în baza unui parteneriat semnat de firma producătoare și instituția județeană.

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României se va desfășura la ROMEXPO – Pavilionul B2 din capitală, standul de promovare pus la dispoziția județului Caraș-Severin având o suprafață de 32 mp. Cheltuielile de participare însumează 20.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*