Ministrul Bogdan Trif consideră EURO 2020, un obiectiv important pentru Ministerul Turismului

Ministrul Bogdan Trif și Mircea Popescu la dezbaterile despre EURO 2020. FOTO Ministerul Turismului

Ministerul Turismului marchează încă un obiectiv important pentru turism: realizarea planului de promovare a României în contextul organizării Campionatului European de Fotbal din 2020.

România va fi gazda a patru meciuri din cadrul campionatului de forbal EURO 2020.

“Vrem să profităm de această oportunitate reprezentată de organizarea a 4 meciuri din cadrul EURO 2020 la București și să reușim să atragem un număr cât mai mare de turiști în țara noastră. Fotbalul poate fi un argument potrivit pentru o vacanță de neuitat în România. Acesta este obiectivul nostru, să convingem cât mai mulți suporteri să nu se rezume doar la meciurile din campionat, ci să rămână în vacanță în țara noastră și, mai ales, să revină în anii următori împreună cu familia și prietenii. În acest context, astăzi, la Ministerul Turismului a avut loc o întrunire a membrilor Comitetului Interministerial pentru EURO 2020. Am avut deosebita plăcere să-l am alături pe Gică Popescu, coordonator EURO 2020 din partea Guvernului României. Domnul Popescu împreună cu ceilalți membri ai Comitetului, reprezentanți ai industriei de turism și ai autorităților locale au fost receptivi în legătură cu propunerea noastră de a pune bazele unui plan de promovare a României cu ocazia organizării Campionatului European de Fotbal în anul 2020. Am încredere că, astfel, vom avea toate premisele pentru un proiect de succes”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, în cadrul dezbaterii privind planul de promovare a României pentru EURO 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*