Rulote cu mâncare tradițională, în județul Bihor

Rulote cu mâncare tradițională. FOTO Consiliul Județean Bihor

Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, din subordinea Consiliului Județean Bihor, îi invită pe bihoreni la o serie de evenimente de tip road shows, cu food-truck-uri.

ADD Bihor a achiziționat patru rulote din fonduri europene. Rulota „Băuturi de Bihor” va oferi băuturi alcoolice și non-alcoolice de la producătorii autohtoni. Rulota „Aluat de Bihor” este specializată pe produse de patiserie și brutărie, gătite pe loc sau comercializate de producătorii locali, iar cele două rulote „Tradiționale de Bihor” oferă produse alimentare semi-procesate, procesate ambalate sau neambalate de la producători autohtoni.

Evenimentele vor avea loc în perioada 17 octombrie – 6 noiembrie 2023, în intervalul orar 08.30 – 18.30, în cinci orașe din județ: Ștei – 17 octombrie, Beiuș – 19 octombrie, Aleșd – 26 octombrie, Marghita – 3 Noiembrie și Oradea – 6 Noiembrie. În funcție de condițiile meteorologice, locația exactă va fi furnizată pe website-ul asociației ADD BIHOR https://www.addjbh.ro și pe website-ul brandului www.debihor.com.

Producătorii bihoreni au posibilitatea de a cunoaște în detaliu rulotele, de a le testa atractivitatea la public și de a le utiliza pentru desfacerea și promovarea produselor.

Evenimentele fac parte din proiectul finanțat cu fonduri europene din Programul Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria 2014-2020, denumit “Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”, cod eMS ROHU-421.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*