Primăvara vine cu un tren nou pentru turiștii care pleacă din Brașov spre Capitală

Orașul Brașov. FOTO CJ Brașov

Pentru ca turiștii să se bucure de un weekend prelungit pe Valea Prahovei, la întoarcerea spre casă, CFR Călători a adăugat suplimentar în circulație, în zilele de duminică, trenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32.

Durata de parcurs a noului tren este de 2 ore și 37 minute și are opriri în stațiile: Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploiești Vest. Astfel, pe ruta Brașov – București Nord în intervalul orar cel mai solicitat 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție trei trenuri ale CFR Călători, dintre care două trenuri între 17:00 – 18:00.

Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară. De asemenea, venim și în întâmpinarea celor care doresc să-şi transporte bicicleta deoarece va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spațiu pentru biciclete.

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10 la sută prin oferta dus-întors, până la 10 la sută la cumpărarea cu anticipație, 25 la sută la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35 la sută reducere la Biletul de weekend, reduceri de weekend pe Valea Prahovei de până la 56 la sută etc. Mai multe detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*