Prezentare de modă, în Aeroportul Henri Coandă, dedicată Zilei Femeii

Aeroportul Internațional Henri Coandă. FOTO AIHCB

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti organizează evenimentul ”Un mărțișor pentru tine”, o dedicație specială pentru toate doamnele și domnișoarele, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Evenimentul va avea loc miercuri, 7 martie 2018, începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al aeroportului, unde pasagerii vor avea ocazia de a participa la tradiționala prezentare de modă ai cărei protagoniști sunt angajați ai companiei.

Spectacolul va fi completat de câteva surprize artistice, pentru care singurul indiciu este ”Vocea României”.

Evenimentul este organizat de Compania Națională Aeroporturi București în parteneriat cu Galeria de Stil, revista ”Unica” și Prestige Orchestra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*