Podul de lumini România – China (Light Bridge Romania – China)

Proiecție Podul de lumini România - China. FOTO Captură Video

Proiecția realizată cu ocazia evenimentului dedicat Anului de Turism UE- China, Podul de lumini România – China, care a avut loc în data de 2 martie 2018. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Turismului împreună cu Primăria Capitalei prin CREART- Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, la Teatrul Național București.

Filmul a fost realizat de echipe premiate în cadrul festivalului iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari festivaluri de video mapping din lume, respectiv echipa Gong Zhen din China, câștigătoare a Premiului Juriului iMapp Bucharest 2017 și echipa Mindscape din România, câștigătoare a Premiului Publicului iMapp Bucharest 2015.

Astfel, România s-a aliniat unor importante țări din Europa, precum Austria, Germania, Belgia, Ungaria, Irlanda, Croația, Italia, Estonia, Malta, Finlanda, Franța, care au creat punți de lumină cu China în zilele de 2 și 3 martie, prin evenimente care au coincis cu celebrarea Festivalului Lampioanelor din China.

Conținut video: Gong Zhen (from Skgmedia) și Mindscape
Filmare & montaj: Mindscape Studio

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*