Încep înscrierile la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, 15-18 noiembrie 2018, Romexpo

Se fac înscrierile pentru Târgul de Turism al României, 15-18 noiembrie 2018 FOTO Facebook/Targul de Turism

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României se va desfășura în perioada 15 – 18 noiembrie 2018 în Pavilionul B2 din cadrul Complexului Expozițional Romexpo.

Firmele membre ANAT care doresc sa participe la eveniment sunt invitate să se înscrie în perioadele de early booking, urmând să beneficieze de reduceri la tariful de chirie al spaţiului interior net neamenajat:

– în perioada 30 martie – 30 aprilie 2018: reducere 8.5%
– în perioada 1 mai – 29 mai 2018: reducere 5%

„Vă rugăm sa citiți cu atenție Condițiile de Participare din Anexă, în care sunt expuse tarifele de participare și procedura de înscriere“, au transmis reprezentanții ANAT.

Pentru validarea înscrierii, Formularul de Înscriere completat trebuie transmis pe adresa mihaela.vidovici@anat.ro.

Formularul de înscriere oferă posibilitatea de a transmite 4 variante de spațiu, în ordinea preferințelor. Aceste variante vor fi luate în calcul la alocarea spațiilor expozitionale, aplicând criteriile expuse în Anexă. În momentul alegerii spațiului, tebuie să se țină cont de prebusarea inițială a standurilor din plan. După caz și în funcție de solicitări, spațiile mari pot fi divizate în standuri mai mici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*